Over WellColl

WellColl Groep kent zijn oorsprong in de begin jaren ‘50 en heeft een sterke groei doorgemaakt na 2001 door de samenvoeging van de autoschade bedrijven Van Well, Collé, en Dirks. Ons Limburgs familiebedrijf is uitgegroeid tot een complete  en veelzijdige mobiliteitspartner met vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. We voeren een uitgebreid pakket aan diensten rondom mobiliteit.

 

Autoschadeherstel
Hoogopgeleide medewerkers werken met de modernste apparatuur. Onze specialistische technieken beperken uw schadelast. WellColl verzorgt de afhandeling met leasemaatschappijen en verzekeraars en is lid van AAS Schadeherstel. Klik hier voor meer informatie.

Caravan- & camperservice
Schade aan uw (sta)caravan of camper herstellen we met geavanceerde technieken zoals Profile Repair. Daarnaast verzorgen we onderhoudsbeurten en keuringen. We zijn lid van Omnia Caravan- en camperservice. Klik hier voor meer informatie.

Ruitreparatie
WellColl is ruitspecialist onder de vlag van ABS Glas. Wij werken voor veel grote verzekeraars en zijn aangesloten bij Glasgarant. We bieden mobiele service aan huis of op het werk. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijfswageninrichting
Finnerup is hét merk voor aluminium bedrijfswageninrichting. Het is sterk, heeft een laag gewicht en een hoog laadvermogen. Elke inrichting is vaker om te bouwen, dus minder afschrijving. Finnerup is TüV gekeurd. Klik hier voor meer informatie.

Autoaanpassingen

WellColl past voertuigen op maat aan zodat mensen met een beperking toch weer mobiel kunnen zijn. Daarnaast zorgen onze voertuigliften ervoor dat mensen met een rolstoel veilig comfortabel en veilig vervoert kunnen worden. Klik hier voor meer informatie

Aantal locaties
6
Aantal diciplines
10
Aantal medewerkers (personeelsleden)
120
Eigen auto's in wagenpark
500
Aantal reparaties per jaar
13000

RentaRolla Auto- & Busverhuur I Autolease
RentaRolla biedt auto-en busverhuur, shortlease en alle vormen van operational lease voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn sterk onderscheidend in leasing van jong gebruikte auto’s en rijk uitgeruste import-auto’s. En dat tegen betaalbare leaseprijzen! Met de mogelijkheid om uw eigen auto in te ruilen. Voor startende ondernemers, ZZP’ers en ondernemers die een flexibel contract willen is RentaRolla dé partner voor een passende mobiliteitsoplossing. Klik hier voor meer informatie.

TomTom Telematics
WellColl is partner van TomTom Telematics. Wij helpen u uw wagenpark en mobiele personeel te optimaliseren. Dat doen we door middel van de professionele oplossingen van TomTom. Klik hier voor meer informatie.

Autobelettering
Autobelettering is nog steeds de meest effectieve reclame. Onze specialisten verzorgen ook complete carwrap en het tinten van autoruiten. Klik hier voor meer informatie.

Oldtimerrestauratie
WellColl restaureert oldtimers en youngtimers met de technieken en apparatuur om moderne auto’s te repareren. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder kunt u een tijdslijn volgen over het ontstaan van WellColl Groep. U kunt deze ook in een aparte browserview openen.